Si-au dat seama ca au crescut un copil care nu este al lor. O poveste de viata cu final fericit

Citeste mai mult despre: Lectii de viata, copil, poveste de viata,
Data publicarii: 22 Mai 2015
Data actualizare: 22 Mai 2015
Alex Ionescu (38) si sotia lui Simona (36) au un bebelus in varsta de un an care intr-o seara are o criza si e dus la spital. Acolo, Alex si Simona afla ca bebelusul are epilepsie neonatala, o boala genetica. 

Alex se duce sa-si faca un test ADN prilej cu care afla ca micutul Vladut nu e copilul lui. Convins ca Simona l-a inselat, Alex o paraseste, pana cand si Simona isi face testul ADN si afla ca bebelusul nu e nici al ei. Cei doi se impaca si merg la maternitate, unde Dr. Predescu, directorul maternitatii le spune ca intr-adevar s-a produs o greseala si copilul lor a ajuns la alt cuplu, Laura(30) si Adrian (32) Lorgeanu.

Alex si Simona se duc sa vorbeasca cu Laura si Adrian, dar acestia nu ii cred, refuza sa coopereze si mai mult decat atat Alex si Adrian ajung sa se bata. Alex si Simona ajung la concluzia ca singura cale de a-si recupera copilul este sa dea in judecata familia Lorgeanu, dar acestia se sperie si fug cu copilul din oras.

Bebelusul are o noua criza de epilepsie si e dus la spital, prilej cu care Simona mai face o incercare de a da de Laura si Adrian. Din ce in ce mai sigura ca bebelusul e de fapt al ei si ingrijorata de soarta lui, Laura il convinge pe Adrian sa se intoarca. Cele doua cupluri se impaca si fac schimbul de copii, iar peste ani raman prietene.

Vezi mai multe in filmuletul de mai sus!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies