„Lecții de viață”, episod nou: Agresoarea

Lecții de viață , episod nou: Agresoarea
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 17 Septembrie 2021
Data actualizare: 17 Septembrie 2021
Sezonul nou din „Lecții de viață” continuă la PRO TV,, de luni până vineri, de la ora 14.00, iar episodul din 17 septembrie, „Agresoarea”, ne prezintă povestea unei mame, Petrescu Aura, care își crește singură fata, pe Gabriela.

Chiar dacă este de părere că i-a oferit cea mai bună edicație fiicei ei și că se înțeleg foarte bine, Aura observă într-o zi că Gabriela are vânătăi pe corp și află că tânăra este abuzată la școală. După ce merge să vorbească cu directorul, Aura intră în conflict și cu o elevă și cu mama acesteia.

În poveste apare Mihai, fostul soț al Aurei și totodată tatăl Gabrielei, care încearcă să o atragă de partea lui pe fată și afirmă că femeia care l-a făcut tată nu este o mamă bună. Mai mult decât atât, el o duce pe Gabriela să învețe să se lupte, pentru a se apăra.

Din păcate, după ce relația cu tatăl ei este din ce în ce mai bună, Gabriela este acuzată că a început să își bată colegele, iar Aura este chemată de urgență la școală. În plus, Gabriela decide să meargă la tatăl ei, acesta anunțând-o pe Aura că fiica lor nu mai vrea să se întoarcă la ea și că rămâne la el, pe motiv că fata este agresată fizic și psihic de mama ei.

Cum se va termina povestea puteți vedea doar la PRO TV, de la ora 14.00, în noul episod „Lecții de viață”!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!