„Lecții de viață”, episod nou: Colega de apartament

Lecții de viață , episod nou: Colega de apartament
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 19 Octombrie 2021
Data actualizare: 19 Octombrie 2021
Sezonul nou din „Lecții de viață” continuă la PRO TV,, de luni până vineri, de la ora 14.00, iar episodul din 19 octombrie, „Colega de apartament”, ne prezintă povestea Iuliei, o tânără din provincie care a venit la facultate în București.

Pentru că nu își permite să locuiască singură, Iulia stă în chirie într-un apartament alături de Cristina. Chiar dacă la început nu se înțeleg, cele două fete devin prietene după ce Cristina este bătută de iubitul ei. Din păcate, Cristina devine o influență proastă pentru Iulia și o convinge pe aceasta din urmă să iasă seară de seară în oraș și să consume din ce în ce mai mult alcool. Până într-o noapte când i se face rău și Florin, iubitul Iuliei, o recuperează de pe stradă.

Deranjată că Florin se bagă în relația lor de prietenie, Cristina pune la cale un plan: se dă la Florin, dar face ca totul să pară că s-a întâmplat chiar invers și că băiatul i-ar fi făcut ei avansuri. Și din acest motiv Iulia se desparte de Florin. Însă totul capătă o altă turnură în momentul în care Iulia se trezește într-o dimineață în pat alături de Cristina și de un bărbat străin.

Cum se va termina povestea puteți vedea doar la PRO TV, de la ora 14.00, în noul episod „Lecții de viață”!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies