„Lecții de viață”, episod nou: Doamna de la oraș

Lecții de viață , episod nou: Doamna de la oraș
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 09 Septembrie 2021
Data actualizare: 09 Septembrie 2021
Finalul verii a adus în fața telespectatorilor un nou sezon „Lecții de viață”, iar venirea toamnei continuă cu episoade noi. Pe 09 septembrie, la PRO TV, de la ora 14.00, putem vedea „Doamna de la oraș”, episod ce ne prezintă povestea lui Dragomir, un bărbat foarte harnic care locuiește într-un sat.

Din păcate, el trăiește singur, deoarece soția lui a murit, alături de bebelușul lor, atunci când ea a născut. Lângă curtea lui se mută recent Călin și Sofia, un cuplu de la oraș, iar Dragomir se oferă să-i ajute.

Când Călin pleacă la București, Sofia îi cere ajutorul lui Dragomir, pentru că s-a stricat centrala. El o ajută, iar în următoarea seară femeia este atacă în propria locuință de către un necunoscut, fiind salvată de același Dragomir!

Afectată de cele întâmplate, Sofia pleacă și ea la București, afirmând că nu se va mai întoarce niciodată în sat. Însă Dragomir se îndrăgostește de femeie. Povestea capătă o întorsătură neașteptată când Călin apare în sat cu o altă femeie, care îi este amantă, și îl roagă pe Dragomir să nu spună nimănui nimic.

Acesta din urmă nu se poate abține, îi spune Sofiei e s-a întâmplat, dar apoi află de la Călin că el a plătit pe cineva să îi atace soția.

Cum se va termina povestea puteți vedea doar la PRO TV, de la ora 14.00, în noul episod „Lecții de viață”!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!