„Lecții de viață”, episod nou: Fata bună, fata rea

Lecții de viață , episod nou: Fata bună, fata rea
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 16 August 2021
Data actualizare: 16 August 2021

Vara aduce în fața telespectatorilor un nou sezon „Lecții de viață”, iar episodul de pe 16 august, „Fata bună, fara rea”, ne prezintă povestea unei tinere care este înșelată de prietena ei.

Daria, în vârstă de 35 de ani, are o colegă tânără, pe Ana, care îi devine prietenă și pe care o duce la ea acasă. Însă, la un moment dat realizează că Ana se dă la soțul ei, iar prietenia lor se rupe.

După un timp, Daria merge în vizită la părinții ei, iar acolo o găsește pe Ana, care era alături de tatăl ei. Nu îi vine să creadă că fosta ei prietenă s-a dat atât la soțul ei, cât și la tatăl ei, și crede că aceasta este amanta bărbatului în vârstă de 60 de ani. Ana este confruntată de Daria, dar tânăra nu vrea să spună exact ce se întâmplă, dând doar de înțeles că are o legătură cu tatăl Dariei.

După ce mai multe bijuterii dispar din casa tatălui Dariei, aceasta își acuză tatăl că are o amantă tânără, pe Ana, și că ea este hoața care le-a distrus viața.

Cum au reacționat toți cei din jur și care era de fapt legătura dintre Ana, Daria și familia ei, aflați doar la PRO TV, de la ora 14.00, în noul episod „Lecții de viață”!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies