„Lecții de viață”, episod nou: Medicul agresor

Lecții de viață , episod nou: Medicul agresor
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 23 Septembrie 2021
Data actualizare: 23 Septembrie 2021
Sezonul nou din „Lecții de viață” continuă la PRO TV,, de luni până vineri, de la ora 14.00, iar episodul din 23 septembrie, „Medicul agresor”, ne prezintă povestea unei femei, Daniela Gavriloiu, care vrea să își opereze nasul.

Chiar dacă soțul ei, Cornel, nu este de acord ca femeia să meargă la doctor, ea ajunge la esteticianul Emil Popovici, recunoscut de toată lumea drept un tip simpatic și glumeț și cel mai bun în domeniul său de activitate.

După ce îl cunoaște și din cauza glumelor pe care le face și a mesajelor cu aluzii sexuale pe care i le trimite, Daniela se gândește că totuși nu ar fi o idee bună să se opereze la Emil Popovici, însă până la urmă o face. Doar că, odată trezită din anestezie, femeia își dă seama că atunci când era inconștientă a fost abuzată sexual de medic.

Ema, cea mai bună prietenă a Danielei, o sfătuiește pe aceasta să meargă la poliție, însă femeia afirmă că nu poate face acest lucru, deoarece nimeni n-o va crede. Ba mai mult decât atât, cele două femei descoperă că mai multe paciente au fost abuzate sexual de renumitul medic estetician.

Cum se va termina povestea puteți vedea doar la PRO TV, de la ora 14.00, în noul episod „Lecții de viață”!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!