„Lecții de viață”, episod nou: Micul geniu

Lecții de viață , episod nou: Micul geniu
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 20 Decembrie 2021
Data actualizare: 20 Decembrie 2021
Sezonul nou din „Lecții de viață” continuă la PRO TV, de luni până vineri, de la ora 14.00, iar episodul din 20 decembrie ne prezită povestea incredibilă a Ilincăi, o fată extrem de talentată care ajunge să fie prinsă la mijloc în conflictul oamenilor mari.

Ilinca Toma are 12 ani și a învățat singură să cânte la pian. Talentul ei nu e înțeles pe deplin de adulții din jurul ei, care ajung să o dezamăgească atunci când fata are mai multă nevoie de sprijin.

Pianul a devenit refugiul ei după moartea mamei, însă nimeni, în afara de profesoara ei, nu o sprijină pentru a-și pune în valoare darul pe care-l are. O filmare făcută cu telefonul de prof. Rodica Gheorghe și distribuită pe rețelele sociale o face pe Ilinca vedetă peste noapte. Însă, popularitatea o deranjează. 

Tatăl ei, Stelian, și-a dat seama că poate face bani frumoși de pe seama talentului fetei și o exploatează în cel mai josnic mod. Extenuată de cerințele părintelui ei și de vârtejul atenției care i se acordă, Ilinca decide să fugă de acasă.

O persoană dragă ei o salvează în ultimul moment și îi va oferi ceea ce i-a lipsit mereu: căldură sufletească și dragoste.

Cum se va termina povestea puteți afla azi, de la ora 14.00, doar la PRO TV, în noul episod „Lecții de viață”!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies