„Lecții de viață”, episod nou pe VOYO: Draga mea, Nicoleta

Lecții de viață , episod nou pe VOYO: Draga mea, Nicoleta
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 30 Iunie 2022
Data actualizare: 30 Iunie 2022
Zilnic, de luni până vineri, de la ora 14.00, PRO TV difuzează „Lecții de viață”, însă deja celebra producție de la PRO TV are acum o surpriză pentru fani: noi episoade se văd în exclusivitate pe VOYO!

„Draga mea, Nicoleta”, unul dintre episoadele noi care pot fi văzute doar pe VOYO, ne prezintă povestea lui Angel Stoian, un bărbat de 65 de ani care o cunoaște pe internet pe Nicoleta, o femeie cu 30 de ani mai tânără, care locuiește într-un sat.

După o perioadă în care îi trimite cadouri și bani, fără a se și întâlni cu ea în viața reală, Angel decide să îi facă o surpriză și merge în satul din care i-a spus femeia că este Doar că acolo dă de Jean, care spune că este soțul femeii.

Când își dă seama că tatăl lui a fost escrocat, Lucian, fiul lui Angel, decide să facă dreptate și merge și el în sat, acolo unde află că Nicoleta Ivan, cea care vorbea cu tatăl lui, este moartă. Doar că Lucian nu se dă bătut și realizează că femeia care i-a spus acest lucru, barmanița Corina, l-a mințit. Lucian descoperă până la urmă că Nicoleta este de fapt Geta, o femeie din sat care escrochează bărbații pe internet. Așa că fiul lui Angel merge la poliție, iar Geta este arestată.

Deranjată de cele întâmplate, Corina merge după Lucian, căruia îi spune că Geta strânge bani pentru a avea grijă de copii și că este greșit că a mers la poliție. După ce află aceste lucruri, Lucian și Corina fac sex, dar Jean reapare și spune că barmanița este cea care a inventat în sat „metoda Nicoleta” și că banii ajung de fapt la ea.

Cum se va termina povestea puteți afla doar pe VOYO, în noul episod „Lecții de viață”!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies