„Lecții de viață”, episod nou pe VOYO: Scenaristul

Lecții de viață , episod nou pe VOYO: Scenaristul
Citeste mai mult despre: Lectii de viata, episod nou, scenaristul, voyo,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 30 Iunie 2022
Data actualizare: 30 Iunie 2022
Zilnic, de luni până vineri, de la ora 14.00, PRO TV difuzează „Lecții de viață”, însă deja celebra producție de la PRO TV are acum o surpriză pentru fani: noi episoade se văd în exclusivitate pe VOYO!

„Scenaristul”, unul dintre episoadele noi care pot fi văzute doar pe VOYO, ne prezintă povestea lui Rareș, un scenarist care are la activ câteva filme de lung metraj, însă a rămas fără idei. Într-o zi, el este abordat de Pavel, un tânăr care îi oferă un scenariu pentru a-și da cu părerea despre el. Doar că Rareș este abordat de Nicu, un producător de film care are nevoie urgent de un scenariu, iar tânărul decide să-i ofere povestea scrisă de Pavel.

Nicu îl plătește foarte bine pe Rareș, iar acesta din urmă îi propune lui Pavel să îi ofere jumătate din bani. Acesta nu acceptă, spune că va merge la poliție, deoarece scenariul său a fost furat. Așa că Rareș decide să îl împingă pe Pavel în fața unei mașini.

Rareș are remușcări, așa că îl vizitează pe Pavel la spital și îi trimite bani surorii lui, Alina. Până când Rareș este anunțat că Pavel a murit, iar pentru a nu fi în pericol, după ce are impresia că Alina a aflat ce s-a întâmplat, Rareș decide să o ucidă și pe femeie.

Cum se va termina povestea puteți afla doar pe VOYO, în noul episod „Lecții de viață”!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies