„Lecții de viață”, episod nou pe VOYO: Soțul perfect

Lecții de viață , episod nou pe VOYO: Soțul perfect
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 30 Iunie 2022
Data actualizare: 30 Iunie 2022
Zilnic, de luni până vineri, de la ora 14.00, PRO TV difuzează „Lecții de viață”, însă deja celebra producție de la PRO TV are acum o surpriză pentru fani: noi episoade se văd în exclusivitate pe VOYO!

„Soțul perfect”, unul dintre episoadele noi care pot fi văzute doar pe VOYO, ne prezintă povestea lui Marin, un bărbat abia eliberat din închisoare. El a tâlhărit o femeie, dar spune că este nevinovat. Bărbatul se angajează și pare că viața lui se schimbă, chiar dacă femeia tâlhărită face scandal, nemulțumită de faptul că Marin nu mai este după gratii.

Lia, vecină pe strada pe care Marin locuiește alături de părinții lui, se îndrăgostește de bărbat, însă fiica ei, Olimpia, nu este deloc mulțumită de noua relație a mamei ei și spune că fostul pușcăriaș a încercat să o violeze.

Marin se apără, Lia îl crede, iar Olimpia este cea pedepsită. Doar că mama lui Marin crede că fiul ei este un delicvent, așa că începe să caute probe împotriva lui, pentru a-l băga înapoi la pușcărie. Iar când Marin își dă seama de acest lucru, o răpește pe Olimpia.

Cum se va termina povestea puteți afla doar pe VOYO, în noul episod „Lecții de viață”!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies