„Lecții de viață”, episod nou: Plicul cu bani

Lecții de viață , episod nou: Plicul cu bani
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 27 August 2021
Data actualizare: 27 August 2021
Finalul verii aduce în fața telespectatorilor un nou sezon „Lecții de viață”, iar episodul din 27 august, „Plicul cu bani”, ne prezintă povestea unui pensionare, Emilia Tănase, care, după moartea soțului, a rămas să locuiască singură într-o casă foarte mare.

Emilia are o singură prietenă, pe Veronica, căreia îi vorbește despre problemele și regretele ei: cei doi copii pe care îi are, Mircea și Roxana, nu o vizitează, relațiile dintre ei fiind foarte reci. Însă cele două bătrâne pun la cale un plan pentru a-i face pe copiii Emiliei să o viziteze: îi anunță pe aceștia că în casă există un plic plin cu dolari, care trebuie găsit.

Mircea și Roxana o ascultă pe mama lor și vor să găsească plicul, însă în momentul în care descoperă că totul a fost o minciună, se îndepărtează iar de mama lor. Doar că Mircea se simte vinovat, iar într-o zi decide să își viziteze mama. Din păcate, o găsește pe Emilia căzută în casă și o duce la spital.

Doctorii afirmă că femeia este în afara oricărui pericol, însă Emilia le spune celor doi copii ai ei că a căzut în casă după ce a auzit zgomote în altă cameră. Mai mult decât atât, ea afirmă că cineva intră în fiecare seară peste ea în casă.

Mircea și Roxana nu o cred, decid să o ducă la un azil, însă rămas peste noapte în casă, Mircea aude și el zgomote și descoperă că este vorba despre un bărbat, nu despre o fantomă!

Cine este persoana misterioasă și cum se termină povestea aflați doar la PRO TV, de la ora 14.00, în noul episod „Lecții de viață”!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!