„Lecții de viață”, episod nou: Sindromul Munchausen

Lecții de viață , episod nou: Sindromul Munchausen
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 10 Septembrie 2021
Data actualizare: 10 Septembrie 2021
Finalul verii a adus în fața telespectatorilor un nou sezon „Lecții de viață”, iar venirea toamnei continuă cu episoade noi. Pe 10 septembrie, la PRO TV, de la ora 14.00, putem vedea „Sindromul Munchausen”, episod ce ne prezintă povestea Biancăi Gentea, o tânără de doar 16 ani care este paralizată de la brâu în jos.

Fata locuiește alături de mama ei, Sabina Gentea, care este divorțată de Dumitru Enache și căruia îi interzice să o vadă pe Bianca. Mai mult decât atât, pe numele tatălui fetei a fost emis și un ordin judecătoresc ce îl oblige să nu se apropie de fosta soție.

La un moment dat, Maria Săndulescu, diriginta clasei în care învață Bianca, își face griji din cauza stării de sănătate a tinerei, însă Sabina e deranjată de acest lucru și reacționează agresiv. Cu toate acestea, profesoara apelează la Dumitru, care încearcă să se apropie de fosta soție și să își vadă fata.

Din păcate pentru Dumitru, Sabina se lovește singură de mai multe și sună la poliție, afirmând că fostul ei soț a agresat-o, bărbatul fiind ajutat și de diriginta Biancăi. După ce pleacă de la secția de poliție, Dumitru și Maria pun la cale un plan la care le este complice Marius, soțul dirigintei. Și așa reușesc să intre în casa Sabinei, acolo unde o găsesc pe Bianca leșinată.

Cum se va termina povestea puteți vedea doar la PRO TV, de la ora 14.00, în noul episod „Lecții de viață”!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!