„Lecții de viață”, episod nou: Vedeta TV

Lecții de viață , episod nou: Vedeta TV
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 17 August 2021
Data actualizare: 17 August 2021

Vara aduce în fața telespectatorilor un nou sezon „Lecții de viață”, iar episodul de pe 17 august, „Vedeta TV”, ne prezintă povestea unei tinere care are o emisiune de mare succes.

Pe numele ei Anca, prezentatoarea primește telefoane de la public, iar Marius, unul dintre fani, se îndrăgostește de ea. Însă ceea ce nu știu cei care o urmăresc pe Anca este faptul că ea are o relație cu Vlad, pe care o ține departe de ochii publicului.

După ce este cerută în căsătorie de iubitul ei, vedeta TV primește un buchet imens de flori la muncă, iar Marius o sună în direct și îi spune că vrea să iasă la o întâlnire cu ea în oraș. Anca îl refuză, iar bărbatul devine ținta ironiilor colegilor de muncă, deoarece se pare că a făcut o obsesie pentru prezentatoare.

După ce află că Anca are un partener, Marius devine violent și intră prin efracție în casa femeii. Mai mult decât atât, el încearcă să dea cu mașina peste Vlad. Nu reușește, așa că încearcă să o răpească pe Anca.

Ce se întâmplă cu Marius și cum încearcă să își ducă planul la bun sfârșit aflați doar la PRO TV, de la ora 14.00, în noul episod „Lecții de viață”!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies