Acasă la Bănel Nicoliță. Cum arată locuința construită de fotbalist pentru familia lui

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 28 Octombrie 2020
Data actualizare: 28 Octombrie 2020
Bănel Nicoliță (35 de ani) a impresionat o țară întreagă cu povestea sa de viață și este exemplul perfect că în viață poți reuși în ciuda tuturor obstacolelor care îți apar în cale. 

Fostul fotbalist i-a deschis ușa casei sale reporterului de la “Vorbește lumea” și a prezentat-o pe cea mai importantă femeie din viața lui. 

“Mama înseamnă totul pentru mine! (…) Îmi amintesc cum venea săraca de la muncă și ne făcea imediat mâncare…Ea nu mai mânca, sărea peste masă. Vezi ce însemnă o mamă? Nu ține cont de nimic și uită de ea. Bucuria ei cea mai mare e să-și vadă copiii fericiți”, a spus emoționat Bănel despre mama sa, Marița. 

Fostul sportiv a devenit un sprijin pentru familia sa încă de la 7 ani. Bănel a rememorat clipele grele prin care a trecut în copilărie, când locuia într-o casă cu două camere, din chirpici, și suferea de frig. 

“Gândește-te că dormeam câte trei în pat. (...) Nu exista posibilitate financiară ca să-ți cumperi lemne și așa mai departe. Nu erau gaze. (...) A fost foarte greu”, a mai spus Bănel. 

Vezi mai multe în materialul VIDEO de mai sus

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies