Adela Popescu, amintiri de la grădiniță: "Eu am adus bijuteriile și ea a dispărut cu ele"

Data publicarii: 28 Ianuarie 2022
Data actualizare: 28 Ianuarie 2022
În emisiunea "Vorbește lumea" s-a discutat azi despre amintiri de la grădiniță, iar telespectatorii au trimis mesaje cu cele mai haioase povești.
La rândul lor, gazdele emisiunii s-au întors în timp și s-au amuzat. Dacă Bogdan Ciudoiu și-a amintit că el nu dormea la grădiniță, Shurubel a râs când a povestit că o fetiță l-a amenințat că ea știe tot ce face  el în baie pentru că îl filmează, iar Adela Popescu și-a adus aminte că atunci când era micuță...a fost furată.

"Când eram la grădiniță m-am lăudat că ce cercei are doamna Doina, mama mea, m-a auzit o altă mamă și mi-a zis, adu-mi toate bijuteriile să le vad. Eu am făcut asta și am adus bijuteriile și ea a dispărut cu ele. Era chiar o mămică, mămică, nu știu cum de nu i-a fost rușine, mama era educatoare."

 
 
Mai târziu, chiar Urania Cremene, expertă în parenting, a spus că a avut o astfel de experiență cu o bonă care "deși cu facultate, a dispărut cu bijuteriile mele." Deși a avut această experiență negativă, Urania Cremene consideră că o bonă poate ajuta o familie, dacă este bine aleasă. 

În video-ul atașat acestui material, vedeți ce spune Urania Cremene despre alegerea de a da copilul la creșă, la grădiniță sau de a-l lăsa pe mâna bunicilor sau a unei bone!

FOTO: ADELA POPESCCU INSTAGRAM/ CAPTURĂ EMISIUNE
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies