Adela Popescu s-a vindecat de noul coronavirus! Când va reveni în platoul emisiunii Vorbește lumea

Adela Popescu s-a vindecat de noul coronavirus! Când va reveni în platoul emisiunii Vorbește lumea
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 21 Septembrie 2021
Data actualizare: 22 Septembrie 2021
Vești bune pentru fanii emisiunii Vorbește lumea! Adela Popescu se simte mai bine și va reveni curând în platou alături de colegul său, Bogdan. 

Adela Popescu, prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea este pregătită să revină în platou. Vestea bună a fost oferită de Cosmina Păsărin, cea care i-a ținut locul în perioada în care Adela s-a aflat în carantină la domiciliu. Contactată telefonic, Adela a povestit și despre cum se simt Radu Vâlcan, dar și mezinul familiei, ambii infectați cu noul coronavirus, la scurt timp după ce ea a fost confirmată pozitiv. 

Mai este puțin și se întoarce Adela, miercuri va reveni", a spus Cosmina Păsărin. 

Adela a vorbit și despre Radu Vâlcan și micuțul Adrian. „Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi", a declarat Adela Popescu. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!