Adela Popescu și Shurubel îi provoacă pe Chefii de la MASTERCHEF: RESTUL E PLĂCERE să gătească din...resturi

Data publicarii: 04 Aprilie 2022
Data actualizare: 04 Aprilie 2022
PRO 2 redevine de pe 4 aprilie, ACASĂ - brandul care a scris istorie în România

Chef Hadad a venit la Vorbește lumea și a vorbit despre ce înseamnă ACASĂ pentru el, dar și despre proiectul "MASTERCHEF: RESTUL E PLĂCERE", emisiunea specială care îi aduce aminte chiar și Chef-ului de copilărie și care ne învață cum să gătim corect din orice, fără să irosim mâncarea. Interviul e unul special și îl vedeți atașat acestui material. Vedete precum Adela Popescu sau Shurubel îi provoacă pe Chefii emisiunii să găteasă din resturi și iese ceva senzațional. Chef Hadad va găti alături de Chef Foa și de Chef Radu Dumitrescu. Dacă Adela Popescu și Shurubel au scos din Chefi "caracterul competitiv", vedeta care i-a enervat și a aruncat cu farfurii este Pavel Bartoș. 


Prima ediție a emisiunii începe sâmbătă, 9 aprilie, la ora 20:00, pe ACASĂ TVACASĂ le va aduce telespectatorilor emisiuni originale, produse special create pentru acest post, dar și o serie de seriale internaționale și filme romantice. 

ACASĂ a fost foarte aproape de publicul român și ne-am dorit ca odată cu revenirea la numele inițial să păstrăm o parte din identitatea grafică a vechiului post, a declarat Vasile Alboiu, Creative Director.

FOTO: CHEF HADAD INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies