Adela Popescu și Shurubel, noutăți despre starea de sănătate: "Eu am mâncat ieri o ceapă și nu am simțit nimic"

Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 15 Septembrie 2021
Data actualizare: 15 Septembrie 2021
Miercuri, 15 septembrie, telespectatorii emisiunii Vorbește lumea au avut parte de o surpriză! Bogdan și Cosmina Păsărin i-au telefonat pe Adela și Shurubel, aflați acasă din cauza faptului că au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus. Cum se simt cei doi și când vor reveni în platou? 

Adela Popescu și Andrei Lăcătuș, cunoscut sub porecla de Shurubel, se află în continuare în izolare și continuă recuperarea, după ce au fost infectați cu noul coronavirus. Bogdan și Cosmina i-au sunat pentru a-i întreba care este starea lor.

Adela Popescu se simte din ce în ce mai bine și este încrezătoare că va reveni în scurt timp la muncă. Andrei Lăcătuș se confruntă cu simptome agresive și și-a pierdut complet gustul și mirosul. Pentru a demonstra asta, co-prezentatorul emsiunii a mâncat în direct o lămâie. "Are gust de apă", a spus el, dezamăgit. "Eu ieri am mâncat o ceapă ieri și nu am simțit nimic. Puteau să fie, pere, mere, pentru mine nu conta", a adăugat.

Apoi Adela și Shurubel au mâncat lămâie pentru a testa dacă simt gustul acesteia. "Nu simt foarte mult,dar simt gustul", a spus Adela, în timp ce Shurubel a declarat pe un ton glumeț:"Parcă le-am luat din piață de la taraba pe care lămâi fără, fără, fără gust". 

Vezi momentul integral în clipul video de mai sus

 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!