Adela Popescu: "Soțul meu s-a supărat pe mine că i-am zis că mai vreau ciorbă ce, domne', asta e ciorbă?"  

Data publicarii: 07 Februarie 2022
Data actualizare: 07 Februarie 2022
În timp ce Leoo Dumitru, noul colaborator al emisiunii Vorbește lumea pregătea hummus cu tabbouleh și kafta, prezentatorii Vorbește lumea i-au povestit lui Măruță ce mănâncă în carantină.

Dacă Shurubel a împărtășit bucuros că a primit mâncare gustoasă de la mama sa, Bogdan Ciudoiu a mărturisit că a comandat foarte mult pentru că nimeni din familie nu a avut starea de a găti, Adela a povestit amuzată:

"Eu l-am asistat pe soțul meu la gătit, lui îi place foarte mult peștele și chiar glumeam că o să îmi iasă solzi în curând la cât pește mâncăm și uite, de exemplu, ieri a făcut Tom Yum, trei ore a lucrat la ea și s-a supărat pe mine că i-am zis că mai vreau și eu o porție de ciorbă și s-a supărat că ce, domne', asta e ciorbă, e supă thailandeză."

În video-ul atașat acestui material puteți vedea interviul savuros, dar și rețeta promovată în emisiune de Leoo Dumitru. Acesta din urmă este un content creator din Tulcea care a cucerit TikTok-ul prin rețetele lui ușor de reprodus.
In urma milioanelor de vizualizari la clipurile scurte de pe social media, Leoo Dumitru a devenit colaborator al emisiunii Vorbește Lumea. VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies