Adi Nartea și Andrei Aradits, declarații în exclusivitate la Vorbește lumea despre VLAD, sezonul final

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 07 Iunie 2021
Data actualizare: 07 Iunie 2021
Adi Nartea și Andrei Aradits le-au făcut o surpriză de zile mari fanilor serialului VLAD. Actorii au anunțat în direct, la Vorbește lumea, că au început filmările la sezonul final

“Astăzi, 7 iunie, am început filmările la ultimul sezon al serialului VLAD. (...) Deja 90% din echipă este pe set și filmează. Noi avem mâine zi de filmare. Difuzarea o să înceapă probabil mai târziu, adică înspre toamnă”, a declarat Adi Nartea.

“La final, totul se plătește! Acesta este tagline-ul sezonului final (…) Lucrurile sunt foarte intense în sezonul ăsta. Se închid niște povești foarte importante, care pot naște și altele, dar nu putem spune foarte multe” , a mai adăugat actorul. 

Andrei Aradits i-a îndemnat pe fani să intre pe pagina de Facebook a serialului și să scrie cum văd ei finalul. “Voi cum v-ați imagina acest sezon de final? Care ar fi finalul natural al acestei povești complicate?”, a spus actorul care îl interpretează pe Ștefan Dragomir în VLAD. 

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus

Până la mult așteptatul moment al revenirii, fanii serialului VLAD pot urmări, pe platforma VOYO primele trei sezoane ale serialului fenomen și își pot aminti modul în care au evoluat personajele lor favorite pe parcursul acțiunii. 

VLAD – La final, totul se plătește!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies