Alexandra Stan, despre afecțiunea care o ține departe de anumite alimente. Cu ce se confruntă artista

Alexandra Stan, despre afecțiunea care o ține departe de anumite alimente. Cu ce se confruntă artista
Citeste mai mult despre: Alexandra Stan, afectiune,
Data publicarii: 15 Decembrie 2021
Data actualizare: 15 Decembrie 2021
Alexandra Stan s-a alăturat campaniei Caravana Fericirii. Campania sprijină 1000 de copii din județele Tulcea, Constanța și Călărași. Pot fi donați bani, jucării sau alimente. 

Alexandra Stan a venit în emisiunea Vorbește Lumea penru a vorbi despre campania Caravana fericirii. Artista ne-a dezvăluit și cum a fost anul 2021 pentru ea și ce își dorește pentru anul viitor. "Îmi doresc să fiu sănătos și să termin anul ăsta haotic. Am avut un an haotic și pe plan personal a fost destul de încărcat. Sper să pot să-mi reiau concertele. A fost un an zbuciumat, dar și frumos. Îmi doresc să-mi iau un apartament în București anul viitor, momentan stau în chirie." 

La capitolul mâncare și ce așteaptă să-i gătească mama ei de Craciun, Alexandra Stan a spus că nu poate mânca orice, din cauza unei afecțiuni. "În ultima perioadă nu mai mănânc lactate, gluten și zahăr. Am aflat că este mai bine pentru tiroidă, iar eu am Tiroida Hashimoto, o boală autoimună. Mă simt bine, am slăbit 6 kilograme. De Crăciun nu o să pot să mă abțin de la cozonac." 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies