Andreea Marin, din secretele unui corp perfect: “Ori de câte ori nu am fost moderată, am avut de suferit”

Data publicarii: 25 Ianuarie 2022
Data actualizare: 25 Ianuarie 2022
După vizita Monicăi Tatoiu în emisiune, a venit rândul unei alte vedete îndrăgite să pășească în platou. Surpriză! Pe canapeaua emisiunii "Vorbește lumea", Adela Popescu a povestit cu Andreea Marin despre stilul ei de viață, echilibru, dietă, dar și despre secrete ei de frumusețe.

În prima parte a discuției, Andreea Marin a ținut să dezvăluie cum a reușit să slăbească rapid după Sărbători.

Am dat jos cinci kilograme în două săptămâni cu ajutorul unei diete realizate de un nutriționist. (..) Beau câteva ceaiuri cu puternice efecte detoxifiante recomandate de un specialist din străinătate, nu mă mai ridic sătulă de la masă, fac sport, masaj și saună. Toate acestea m-au ajutat să revin în formă. Mă simt mult mai bine după ce am slăbit. Dimineața mă trezesc fără ceas și am mai multă energie”, a dezvăluit cu entuziasm Andreea Marin.

Întrebată de Adela Popescu ce ar trebui să ajusteze femeile care au trecut de vârsta de 40 de ani în felul în care trăiesc, mănâncă și se îngrijesc, Andreea Marin a afirmat că secretul ține de măsură.

Eu am un singur cuvânt de reținut. Mo-de-ra-ția! Ori de câte ori nu am fost moderată, am avut de suferit. Până la urmă este vorba despre echilibru. Nu spune nimeni că trebuie să renunți la plăcerile vieții. Și eu sunt un om care iubește această parte culinară și nu o refuz, dar asumat fac asta. Oameni suntem, nu mașinării. Nu poți pune toate tipurile de presiune pe minte și trupul tău în același timp. Trebuie să lași totuși să existe și aici o moderație. Adică, faci azi un efort, dar o lași mai moale pe partea cealaltă pentru că altfel începi să te epuizezi, să faci anemie. Orice exces înseamnă ceva rău pentru sănătatea noastră”, a explicat Andreea Marin.

Adela Popescu a mai discutat cu Andreea Marin și despre produsul skincare preferat. “Împreună cu ajutorul specialiștilor din țară și din Franța mi-am creat propria cremă. Este vorba despre o formulă de noapte hidratantă cu ingrediente potrivite tenului normal. Textura ei este spumoasă, iar când o aplici pe față devine ca un ulei. Are o dublă textură, să spunem. De asemenea, am grijă să nu mă mai machiez atât de des, ci doar atunci când trebuie să fiu la vreun eveniment mai important”.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune/Facebook Andreea Marin
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies