Andrei Păunescu: "La un moment dat, mama a zis "ia să îi fac eu o surpriză lui Adrian". Era sigură că îl găsește cu una

Data publicarii: 29 Aprilie 2022
Data actualizare: 29 Aprilie 2022
Începând de azi,, pe voyo.ro și de luni la ora 19.00, pe canalul său de youtube, Horia Brenciu prezintă un podcast pe care îl numește "de senzație."

Andrei Păunescu face dezvăluiri despre viața sa, dar și despre cel care a fost Adrian Păunescu. În plus, ca surpriză de ziua lui, de pe 3 mai, vine chiar Ana Maria Păunescu, sora sa.  În special Andrei Păunescu discută despre subiecte pe care nu le-a mai abordat: cum s-a născut imnul Rapid, cum s-a creat Cenacul Flacăra, dar și cum erau părinții săi."

"La un moment dat, în plină noapte, mama a zis, ia să îi fac eu o surpriză lui Adrian. Era sigură că îl găsește cu una... A băgat cheia în ușă și a auzit voci... Și.."


Podcastul Lucruri simple, găzduit de Horia Brenciu, se poate vedea inițial pe VOYO, înainte de apariția pe oricare altă platformă. 

Horia Brenciu are ca invitați o serie de personalități din România alături de care discută despre muzică și viață. După ce a oferit interviuri ani de zile și recunoaște că a vorbit foarte mult, Horia Brenciu își propune acum să tacă și să asculte poveștile invitaților. Podcast-ul său, Lucruri simple îi va surprinde plăcut, la fiecare episod, atât pe ascultători, cât și pe invitați.


FOTO: INSTAGRAM HORIA BRENCIU

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies