Bubu Cernea, noul producător muzical de la Vocea României: “E un proiect pe care mi l-am dorit de foarte mult timp”

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 15 Septembrie 2022
Data actualizare: 15 Septembrie 2022
Bubu Cernea a avut un an plin de împliniri atât pe plan profesional, cât și personal. Toboșarul este noul producător muzical de la Vocea României. 

"Cea mai bună veste este că am ajuns la Vocea României. Sunt producătorul muzical al emisiunii. Nu pot să cred că spun cuvintele astea pe gură. E un proiect pe care mi l-am dorit de foarte mult timp și uite că a dat Dumnezeu și s-a întâmplat și mă bucur foarte mult că suntem cu toții, adică sunt împreună cu prietenii mei din band”, a declarat Bucu în emisiunea Vorbește lumea. 

“Vocea României întotdeauna mi s-a părut un proiect foarte mișto. Mi se pare un proiect în care poți să faci foarte multe lucruri creative pentru că lucrezi cu voci noi. Asta m-a atras tot timpul la proiectul ăsta. Anul ăsta mi se pare un cast foarte bun, foarte spectaculos. Voci fresh, timbre pe care nu le-am mai auzit până acum. Vă îndemn pe toți să vă uitați la Vocea României pentru că veți descoperi voci foarte noi și lucruri foarte inovative”, a adăugat toboșarul. 

Poreclit mult timp “copilul minune al tobelor”, Bubu a devenit bărbat în toată regula. El s-a căsătorit anul acesta cu iubita sa, Elena. 

Bubu a povestit că a fost dragoste la prima vedere și că a știut din prima că ea este aleasa: “Ea a lucrat ca project manager în echipa Irinei Rimes și acolo ne-am întâlnit. Când am văzut-o prima oară, nu vreau să sune a clișeu, dar am știut… am zis: gata, ea e!”. 

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus

Nu rata Vocea României, vineri, de la ora 20:30, pe PRO TV. Poți vedea emisiunea cu 7 zile în avans pe VOYO

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies