Cabral, declarații despre reușita de la Time Attack și botezul micuțului Tiago

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 19 Mai 2022
Data actualizare: 19 Mai 2022
Pentru cei care nu știu, Cabral este pasionat de motoare și cai putere și chiar are licență de pilot de raliu. 

La prima etapă a campionatului național de Time Attack pe circuitul de la Adâncata, Cabral a participat la clasa Super Sport, ca pilot al echipei Bad Petunia, iar la final a urcat pe podium. Îndrăgitul prezentator a obținut locul 3.

Cabral a fost invitat în platoul emisiunii Vorbește lumea, iar Adela l-a “luat la rost” pentru că prezentatorul nu a putut să ajungă la botezul lui Adrian, mezinul Adelei. Evenimentul a avut loc chiar în ziua în care Cabral a luat startul la cursă. 

Mașina cu care concurează Cabral are 300 de cai putere. Întrebat dacă soția Andreea are emoții când pleacă la curse, Cabral a glumit: “Nu e stresată soția, că am asigurare de viață”.

Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat recent băiețelul, pe micuțul Tiago. Adela Popescu, care s-a numărat printre invitați, a vorbit despre incidentul de la petrecerea lui Tiago.

“A fost foarte frumos la botez, fără glumă. Când am ajuns noi la botez (n.red Adela și soțul Radu), în fața casei domnului aici prezent, erau trei mașini de pompieri și o salvare. Și ieșea fumul ca nebunul. Mă gândeam ce se întâmplă? (…)”, și-a amintit Adela. 

“Vecinii au vrut să facă un grătar și s-a întâmplat acolo ceva și a luat foc o butelie. A fost cu explozie…Norocul a fost că vecinul a fost pe fază, și-a dat seama că va escalada rapid și a scos lumea din casă. Eu am sunat la 112 de vreo 5 sau 6 ori (…) Pompierii au venit în vreo 5 minute”, a povestit Cabral. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies