Ce le recomandă Taher Sonu tuturor celor aflați în relații, pentru a se conecta mai bine cu partenerul?

Citeste mai mult despre: Taher Sonu, relatie, Vorbeste lumea,
Data publicarii: 28 Septembrie 2021
Data actualizare: 28 Septembrie 2021
La Vorbește lumea, Taher Sonu, expertul de la "Căsătoriți pe nevăzute" a discutat despre diferențele dintre bărbați și femei, a răspuns la o întrebare importantă: "ce vor bărbații, mai ales de la partenerele lor" și a povestit despre un gest pe care cei aflați în relație îl pot face pentru a se conecta mai bine cu parenerul.  

Taher Sonu recomandă: " 5 minute, doar cinci minute să îți petreci privind partenerul în ochi și să petreci acest timp de calitate astfel. La început poate să fie stânjenitor, dar este un exercițiu extrem de puternic și poate schimba dramatic modul în care partenerul se simte lângă tine."


 

De peste 10 ani, Taher Sonu îi ajută pe oameni să învețe cum să atragă și să păstreze un partener de cuplu. “Ajut bărbații ocupați și antreprenorii să cunoască, să atragă și să păstreze iubita la care visează.”, spune Taher pe contul său de socializare, unde este urmărit de peste 10.000 de persoane. În plus, este autorul celei mai citite cărți de seducție din România: “Dacă n-o seduci, se duce”. 

Puteți vedea întreg interviul atașat acestui material

FOTO: CAPTURE VORBEȘTE LUMEA
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!