Ce mesaj a transmis Păunul de la Masked Singer în platoul Vorbește lumea? Tu ghicești cine este? 

Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 18 Noiembrie 2021
Data actualizare: 18 Noiembrie 2021
Joi aduce telespectatorilor o nouă ediție Masked Singer. Păunul de la Masked a vizitat platoul emisiunii "Vorbește lumea" și a oferit o nouă serie de indicii care i-ar putea ajuta pe cei de acasă să ghicească cine se află în spatele coloratului costum. 

Păunul a sosit la "Vorbește lumea" însoțit de două gărzi de corp și a oferit prezentatorilor, dar și telespectatorilor, câteva indicii prețioase. 

"Sunt un păun care se simte ca un pește în apă în platourile de filmare, deși sunt cunoscut pentru altceva. Nici platoul vostru nu îmi este necunoscut, ba chiar îl știu și pe finul vostru, Edi. Adela, tot așa greu îți alegi ținutele pentru emisiune? Sunt pasionat de jocuri și sport, îmi place să mă joc și pe teren, și cu mințile femeilor. Însă în realitate sunt foarte fidel femeilor din viața mea și sunt multe".

Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan vor căuta indicii, vor pune cap la cap informații și vor încerca să demaște cât mai multe vedete, în fiecare joi, de la ora 21:30, la PRO TV.

Ce rămâne de făcut? Să fiți cu ochii pe noul sezon și să intrați în pielea detectivilor în fiecare ediție pentru a descoperi cine se află în spatele măștilor. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies