Ce spun vedetele despre credite? Andreea Marin: "Da, am făcut împrumut la bancă, după ce am spus că nu voi face"

Citeste mai mult despre: vedete, credite, Vorbeste lumea,
Data publicarii: 06 Iunie 2022
Data actualizare: 06 Iunie 2022
Pentru Vorbește lumea, vedetele au vorbit despre credite și despre motivele pentru care au apelat sau nu la acestea. 
Andreea Marin a declarat:

"Da, am făcut împrumut la bancă, după mulți ani după ce am spus că voi asculta sfatul tatălui meu și nu voi face niciun împrumut. Asta m-a sfătuit. Dar am făcut un împrumut așezat pentru că s-a ivit o ocazie, aceea de a clădi spațiul meu multimedia de astăzi, locul în care creez evenimente frumoase. Nu a fost deloc ușor, se întâmpla la începutul pandemiei și apoi doi ani și jumătate a durat renovarea acestui spațiu pentru a-l transforma tehnic în ce e azi. "


 

Dacă Romanița Iovan a recunoscut că a făcut multe credite pe societate, Jorge a spus că nu a apelat niciodată la unul , în timp ce Cristina Cioran a împrumutat bani de la bancă și pentru a-și bucura sufletul cu "hăinuțe, bijuterii, distracții."

La rândul ei, Bianca Drăgușanu a mărturisit deschis că a făcut credit "cred că acum câțiva ani, mi-am luat una dinte case cu un împrumut bancar din acela, credit. Cred că pentru o casă am făcut."

La rândul ei, Dana Săvuică a declarat:
 
"Am făcut un împrumut bancar și mi-am blestemat zilele, că ratele veneau oricum, indiferent de ce zile aveam. Și mi-am promis că nu o să mai fac niciodată un împrumut bancar. "
FOTO: ANDREEA MARIN INSTAGRAM

D
ANA SĂVUICĂ INSTAGRAM 

BIANCA DRĂGUȘANU INSTAGRAM


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies