Connect-R, în podcastul lui Horia Brenciu: " Aș fi fost un fotbalist extraordinar. Serios! Am jucat șase ani!"

Data publicarii: 22 Aprilie 2022
Data actualizare: 22 Aprilie 2022
Podcastul Lucruri simple, găzduit de Horia Brenciu, se poate vedea inițial pe VOYO, înainte de apariția pe oricare altă platformă. 

Horia Brenciu are ca invitați o serie de personalități din România alături de care discută despre muzică și viață. După ce a oferit interviuri ani de zile și recunoaște că a vorbit foarte mult, Horia Brenciu își propune acum să tacă și să asculte poveștile invitaților. Podcast-ul său, Lucruri simple îi va surprinde plăcut, la fiecare episod, atât pe ascultători, cât și pe invitați.

La Vorbește lumea a fost prezentat podcastul realizat alături de Connect-R, care declară : "Mie mi-a plăcut mereu să imit pesonaje și când te imitam pe tine, în ziua aia am văzut că se poate îmbrăca totul mult mai muzical. (...)Fii-mea e cel mai mare profesor al meu. (...) Nu am fost așa dintotdeauna, am fost și prost. Serios, suta la suta! Cel mai prost! (...) Aș fi fost un fotbalist extraordinar. Serios! Am jucat șase ani! (...) Vreau să învăț să merg pe schiuri, nu cred că există țigan care să știe."
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies