Corina Caragea a comentat ca la un meci de fotbal prepararea peștelui de către Chef Hadad

Citeste mai mult despre: Chef Hadad, bucatarie, Corina Caragea,
Data publicarii: 24 Februarie 2022
Data actualizare: 24 Februarie 2022
Corina Caragea a ajuns în bucătăria Masterchef cu un scop clar: "vreau să păstrez bucătăria curată!"

A reușit însă mai mult de atât: l-a asistat pe Chef și a comentat fiecare mișcare, inclusiv "intrarea năutului" în teren, exact ca la un meci de fotbal.  Vedeți totul în video-ul atașat acestui material.

Chef Hadad este un bucătar desăvârșit și un om exemplu pentru mulți. La Masterchef, chiar în prima ediție, povestea unui concurent l-a făcut să-și aducă aminte de moartea soției sale. Constantin Neagu, unul dintre concurenți, și-a spus povestea. Acesta, îmbrăcat în negru din cap până în picioare, a dezvăluit că băiatul lui a murit și a spus că gătitul îl ajută să mai uite din suferința prin care trece. Imediat după ce i-a auzit povestea, Joseph Hadad a spus: „Să știi că noi avem ceva în comun. Și soția mea a decedat acum 13 ani. Eu știu ce simți tu, în sufletul tău”

Chef Hadad nu a mai rezistat și chiar în fața camerelor de filmat a izbucnit în lacrimi. Ulteior, La Măruță, și-a amintit de aest moment și a afirmat: "Munca m-a salvat! Când treci printr-o tragedie, trebuie să rămâi ocupat!!! Munceam mult, 16 ore, alte ore le plângeam. Omul e cel mai bun psiholog al său."
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies