Cosmin Seleși: "Nu-mi permit să mă duc la mare la noi!"

Cosmin Seleși: Nu-mi permit să mă duc la mare la noi!
Citeste mai mult despre: Cosmin Selesi, litoral, vacanta,
Data publicarii: 11 Iulie 2022
Data actualizare: 11 Iulie 2022
Cosmin Seleși s-a întors recent dintr-o vacanță în Grecia și recunoaște că nu a mai fost pe litoralul românesc de câțiva ani.

Cu sinceritate, Cosmin a declarat la Vorbește lumea:

„Nu-mi permit să mă duc la mare la noi! Dacă îți permiți, nu suport ca în momentul în care…eu dacă comand un mușchi de vită sau o tochitură să zicem… și e rece….înnebunesc. Ți-o aduce și după oră, e și rece, se și supără că ai comandat tochitură sau ciorbă de burtă. Se supără pe tine, te și taxează, costă vreo 6 euro o ciorbă, atâta e. Și, atunci, nu suport, sunt banii pe care eu îi muncesc.De ce să îți plătesc ție? Cresc prețurile de pe 15 iulie la noi pe litoral și o cameră la trei stele e 300 de euro, asta fără masă. Eu înțeleg. Nu am nimic cu cei de pe litoral, funcționează. Bravo lor!”


Mai mult, vedeta a mărturisit că a călătorit în Grecia cu mașina electrică, iar drumul l-a costat foarte puțin, după spusele sale:

„M-a costat dus-întors 64 de euro. Eu am la drum lung 300 de kilometri autonomie, mers normal, că eu nu merg tare cu copiii.”

Tudor și Ilinca, copiii lui Cosmin Seleși, la cei 11 și 6 ani ai lor, sunt obișnuiți de mici cu vacanțele petrecute în afara țării, mai ales în Bulgaria și în Grecia. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies