Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii aprilie. Ce spune astrologul despre gestul lui Will Smith

Citeste mai mult despre: cristina demetrescu, previziuni astrale,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 28 Martie 2022
Data actualizare: 28 Martie 2022
Cristina Demetrescu a fost prezentă în platoul Vorbește lumea, acolo unde a povestit despre ce ne pregătesc astrele în prima jumătate a lunii aprilie. 

“Pe data de 5 aprilie, Venus (Micul noroc) intră în Pești. Un lucru bun pentru că Venus (Micul noroc), care este până la urmă și o planetă a păcii intră în zodia Pești, ceea ce înseamnă că lucrează puțin mai bine”, a spus astrologul. 

Cristina Demetrescu a vorbit și despre rolul astrelor în cel mai recent scandal de la gala Premiilor Oscar.

"Azi e o zi proastă și mă bucur că se va vorbi despre pumnul pe care i l-a dat Will Smith lui Chris Rock. Știi de ce? Pentru că Vărsătorul guvernează cinematografia. Pentru că s-a întâmplat ceva acolo, un eveniment care va fura ca să spunem așa atenția zilei de astăzi. Însă, aceste planete care sunt azi pe 28 martie și pe 4 aprilie sunt practic conjuncturi foarte proaste. (…) Faptul că Will Smith aseară i-a dat un pumn lui Chris Rock asta poate să înseamne că salvează planeta… pentru că practic toată atenția se duce către lucrul acesta. Știu că pare bizar ceea ce vă spun dar se mută atenția", a explicat astrologul.

Vezi în materialul VIDEO de mai sus ce se întâmplă cu nativii fiecărei zodii
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies