Cristina și Denis Ștefan, primele sărbători în formulă de patru. Cum li s-a schimbat viața

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 07 Ianuarie 2022
Data actualizare: 07 Ianuarie 2022
Denis și Cristina Ștefan formează unul dintre cele mai solide și îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt împreună din anul 2012.

Cristina și Denis au fost invitați în emisiunea Vorbește lumea, unde au vorbit despre cum li s-a schimbat viața după venirea pe lume a celei de-a doua fetițe. Cristina a devenit mămică în urmă cu patru luni și mai are acasă o fetiță, în vârstă de 8 ani.

“Asta mi-am dorit! După 14 ani de televiziune și dans și coregrafii… am vrut și mi-am dorit al doilea copil, care a venit acum. Cred că a venit în cel mai bun moment…Și stau și mă ocup de ele sută la sută”, a povestit Cristina. 

Întrebat de Adela ce fel de mămică este Cristina, Denis Ștefan a dat un răspuns surprinzător: “Sper să devină mamă eroină. Dacă o mai conving în patru-cinci ani să mai facă unul, să avem și noi un băiețel sau tot o fetiță..”

Cei doi își doresc și al treilea copil. “Dacă ar fi să se întâmple, mi-aș dori să fie diferența mică între ei… Nu aș mai sta așa mulți ani”, a adăugat Cristina. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies