Cu ce complicații se confruntă Alex Delea după întoarcerea de la Survivor?

Data publicarii: 08 Iunie 2022
Data actualizare: 08 Iunie 2022
Alex Delea a povestit în emisiunea „Vorbește lumea” cu ce problemă se confruntă de când a ajuns în țară.

E fericit că a câștigat, recunoaște că "e foarte greu să am o problemă cu cineva", dar se confruntă cu un inconvenient la care nu se gândea când doar visa la trofeu: 

„Mi-e foarte greu să dorm în pat. Am nevoie de o bază tare! Până acum am dormit pe jos. Sunt 141 de zile unde am dormit de mi s-au tocit oasele. Am nevoie de ceva mai tare.”

Alex Delea a vorbit și pentru Click despre cum se simte odată întors din Republica Dominicană cu trofeul și cu titlul de Survivor. 

Alex Delea: Spre norocul meu, nu am avut nici o accidentare şi nici o problemă de sănătate. Frica mea cea mai mare pe care o aveam când am mers la Survivor era că mă accidentez. Eu mergeam foarte mult la sală, luam vitamine, era o rutină normală pentru mine.Stopând tot dintr-o dată, de la şase mese la nici o masă pe zi, de la atât de multe vitamine şi minerale luate în fiecare zi la zero, mi-a fost frică să nu cedez din punct de vedere muscular, dar am avut norocul să trec prin toate etapele fără nici o accidentare. Am ieşit pe picioarele mele, sănătos 100%. 

Alex Delea: De când am venit, n-am avut timp nici să mă cântăresc. Tot ce ştiu este că am slăbit 10 kg, dar cred că acum am slăbit mai mult. De când s-a terminat competiţia, dorm foarte puţin. Pot spune că îmi este dor de competiţie fiindcă acolo dormeam foarte mult şi mâncam, mâncam cocos non-stop. Mănânc foarte puţin în momentul de faţă, nu ştiu de ce se întâmplă asta. Corpul meu are un şoc foarte mare.

FOTO: INSTAGRAM ALEX DELEA
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies