Dana Rogoz, despre cea mai mare cumpănă din viața ei: "Mă macină că este un lucru iremediabil pierdut"

Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 22 Noiembrie 2021
Data actualizare: 22 Noiembrie 2021
Dana Rogoz a fost invitata Adelei Popescu în emisiunea Vorbește lumea. Actrița a discutat despre un subiect delicat din viața ei: moartea tatălui, răpus de leucemie în anul 2014. 

Dana Rogoz are o familie frumoasă care îi aduce întotdeauna zâmbetul pe buze, însă a existat un moment care a destabilizat-o și a determinat-o să ia o pauză pentru a se concentra asupra propriei persoane.

Decesul tatălui ei în anul 2014 i-a provocat multă suferință Danei, iar actrița a apelat la ajutorul unui psiholog pentru a putea face față durerii. Dana mărturisește că ajutorul specialiștilor, dar și sprijinul fraților i-au oferit puterea necesară de a procesa șocul. 

"În prima etapă, a fost o negare. Nu am avut un timp să mă obișnuiesc cu gândul că ne vom despărți. Pe mine m-a ajutat terapia, ar fi trebuit să o încep mai înainte nu neapărat legat de moartea lui tata. Pe mine mă macină că este un lucru definitiv, iremediabil pierdut, că nu există variantă prin care să îi mai spun ceva. Regret că nu am avut timp să avem o discuție ca de adulți, credeam că vom mai avea timp. Regret că nu a întâlnit-o pe Lia, fiica mea, el își dorea să aibă o nepoată", a povestit Dana Rogoz. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies