Horoscopul lunii iulie. Valeriu Pănoiu, previziuni astrale pentru toate zodiile

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 28 Iunie 2021
Data actualizare: 28 Iunie 2021
Astrologul Valeriu Pănoiu a fost invitat în platoul emisiunii “Vorbește lumea”, unde a prezentat predicțiile astrale pentru luna iulie.

“Berbecii sunt una dintre zodiile care au parte de tulburări sau încercări financiare, pentru că ei au foarte multe cheltuieli luna aceasta și foarte multe restanțe de achitat. (…) Vestea bună este că ei stabilesc foarte multe contacte. Este o lună a legăturilor. Ei cunosc oameni noi care pot să-i ajute, stabilesc întâlniri, comunică foarte ușor și primesc răspunsuri affirmative la niște cereri”, a spus Valeriu Pănoiu. 

Astrologul a explicat că Gemenii vor avea un început de lună haotic din cauza prezenței lui Mercur în zodia lor. “S-ar putea să aibă surprize neplăcute la locul de muncă. S-ar putea să aibă polemici, discuții contradictorii mai ales cu șefii. Acolo este marea încercare...în plan profesional. S-ar putea să rostească cuvinte pe care să le regrete. Însă la Gemeni plouă cu bani în luna iulie, așa că orice li s-ar întâmpla negativ sau neplăcut este compensat din punct de vedere financiar. Gemenii au parte de surprize financiare, își deblochează niște fonduri sau găsesc un loc de muncă mai bine plătit”, a mai spus Valeriu Pănoiu. 

Cum stau celelalte zodii la capitolele bani și dragoste vezi în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies