Horoscopul pentru luna iulie 2022. Ce spune astrologul Cristina Demetrescu

Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 27 Iunie 2022
Data actualizare: 27 Iunie 2022
„Trebuie să ne așteptăm la o lună de zile cu emoții intense”, spune astrologul Cristina Demetrescu, într-un interviu pentru Vorbește lumea. 

Taur

„Este bine de menționat că după dată de 6 iulie, crește nervozitatea și nemulțumirea oamenilor vizavi de bani, pentru că taurul este o zodie a banilor. Se distrug niște depozite. Oamenii tind să cheltuie din economii și atunci apar aceste nemulțumiri. (...) Taurul este foarte activ în această perioadă; unii pot fi mai posesivi, mai geloși, unii pot să cucerească pentru palmares, aș spune că ar putea să sară calul în această perioadă. De fapt, pot să nu obțină ceea ce își doresc, dacă sunt așa...pe repede înainte. Pentru tauri însă perioada este foarte bună din punct de vedere financiar și mai ales că produce el, din muncă proprie”. 

Berbec

„Trebuie să-și scoată la bătaie diplomația, pentru că poate să obțină ce vrea dacă știe să comunice și știe cui să se adreseze. Nu trebuie să facă economie când este vorba de lucruri importante, de exemplu să facă o școală care poate să-i permită o schimbare reală în viitor. Berbecul primește vești bune în această perioadă 

Gemeni

„Au capul puțin în nori. Sunt admirați în această perioadă, poate chiar se îndrăgostesc, însă sunt și niște probleme de sănătate care s-ar putea să trebuiască să fie rezolvate: unele probleme hormonale, intervenții chirurgicale dentare, în zona ORL. Pentru ei este totuși o perioadă bună, pentru că Venus îi protejează”. 

Vezi mai multe detalii despre celelalte zodii în materialul video de mai sus. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies