Lavinia Pîrva, către Adela Popescu: "Adevărul este că să faci trei copii trebuie să ai curaj sau să-ți lipsească ceva"

Citeste mai mult despre: lavinia pirva, copii, Vorbeste lumea,
Data publicarii: 14 Iunie 2022
Data actualizare: 14 Iunie 2022
La 37 de ani, Lavinia Pîrva este o artistă și cu mamă împlinită.

La Vorbește lumea a venit și a povestit despre băiatul ei, dar s-a amuzat și cu Adela despre...maternitate:

"Adevărul este că să faci trei copii trebuie să ai curaj sau trebuie să-ți lipsească ceva. Eu i-am spus de când ne-am întâlnit că e o problemă undeva. Știi care e problema? Copiii sunt diferiți, dar copilul meu face cât zece la un loc și atunci normal că mi-e frică. E un copil cu multă personalitate, energie și toate celelalte."


„Eu sunt destul de permisivă, am vrut ca Alexandru să crească liber, l-am lăsat să experimenteze. (...)A făcut și buf, dar nu a fost o dramă pentru mine, așa că nici pentru el nu a fost. Dar sunt importante regulile, dacă nu au reguli copiii...(...) Trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Sunt extrem de fericită și am spus așa, niciodată nu am fost mai obosită, dar nici atât de fericită. Eu cumva mă așteptam să fiu așa ca mamă.(...) Eu cred că are de la amândoi are ceva. Și ca temperament. Mama îmi spune, crezi că erai altfel?"

"Vreau să fiu prietenă cu fiul meu. Vreau să nu pierd nimic din toată evoluția lui. O am și pe mama care mă ajută. Sunt foarte fericită."

FOTO: LAVINIA PÎRVA INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies