Majda Aboulumosha pleacă în aventura vieții sale! A dezvăluit cele mai picante detalii despre emisiunea "Femeia alege"

Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 13 Septembrie 2021
Data actualizare: 13 Septembrie 2021
Majda Aboulumosha se pregătește să plece într-o aventură de neuitat! Ea a acceptat să fie prezentatoarea unei noi emisiun, "Femeia alege". Invitată în platoul Vorbește lumea, Majda a dezvăluit cum s-a pregătit pentru noul proiect și ce așteptări are.   

Majda Aboulumousha a sosit la Vorbește lumea cu vești bune! Ea va prezenta o emisiune cu un format inedit. Filmările vor avea loc în Turcia, iar Majda este de părere că show-ul îi va ține pe telespectatori în fața micilor ecrane și le va oferi uhn motiv în plus de a crede în iubire. Majda Aboulumosha.

"Premiera are loc pe 20 septembrie, emisiunea va fi difuzată în fiecare zi, oamenii pot urmări pe Voyo 24 din 24, adică când nu vom fi pe TV. Pot vedea tot ce se întâmplă în casă cu cele cinci femei care au plecat deja, sunt acolo și care se pregătesc pentru marea iubire". 

"Abia aștept să înceapă pentru că eu spun că este mai mult decât un show tv. Este despre realitate, despre viață, despre iubire și noi oamenii avem nevoie de acest sentiment pur în viața noastră", a concluzionat Majda. 

Vezi interviul integral în clipul video de mai sus 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!