Mama lui Silviu Țolu dezvăluie latura poetică a fiului ei. "Sivliu scrie foarte bine și este creativ"

Mama lui Silviu Țolu dezvăluie latura poetică a fiului ei. Sivliu scrie foarte bine și este creativ
Citeste mai mult despre: Silviu Tolu, ferma, mama,
Autor: Redactia
Data publicarii: 27 Februarie 2019
Data actualizare: 27 Februarie 2019
Mirela Trifu, mama lui Silviu Țolu, concurent la Ferma, a fost invitată în platoul "Vorbește Lumea"

Aseară, Silviu Țolu a pierdut duelul împotriva lui Cătălin Moroșanu. Astfel, luptătorul K1 a devenit fermierul șef al săptămânii. 

În direct, la "Vorbește lumea", Mirela Trifu a comentat evoluția fiului ei în Ferma, și anume alegerea probelor de forțe, dar și cu cine se înțelege cel mai bine din Ferma. 

Am văzut că se înțelege cel mai bine cu Moroșanu, Marius, Claudia Pavel și cu Diana Belbiță: "Chiar dacă este slăbuț, Silviu are forță. Bănuiesc că a fost sigur pe el atunci când a ales forța la duel, atunci când l-a învins pe Jorge."

De asemenea, mama lui Silviu a explicat care sunt punctele forte ale fiului, dar și pasiunea pe care acesta o are pentru poezii. 

"Silviu este o persoană calmă, dar nu suportă nedrepatatea. Cele mai mari atuuri ale lui Silviu sunt că este foarte calculat, are bun simt, este frumos și deștept. Silviu este foarte creativ și scrie foarte bine. Talentul pentru versuri îl moștenește de la tatăl sau. Silviu știe să cânte...ați văzut a compus imnul Fermei." a spus mama lui Silviu.

Ferma este marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, la PRO TV.

Sursa foto - Silviu Țolu
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies