Mari Fica: "La început a fost greu la Survivor! Noi ne degradam!"

Data publicarii: 16 Mai 2022
Data actualizare: 16 Mai 2022
La Survivor, Mari Fica a avut parte de experiența vieții ei.
A împărtășit despre părțile pozitive, dar și despre cele mai puțin bune, la Vorbește lumea, unde a fost invitată și în calitate de kinetoterapeut. 
 
Mari Fica: "La început a fost greu...La TV pare mai simplu...Ziceam și eu, ce naiba cad ăia acolo pe traseu, nu reușesc să arunce, dar când simțeai că faci întindere doar pentru că te aplecai puțin sau simțeai că făceai o tendinită doar pentru că încercai să legi ceva...noi ne degradam...Fizic deveneam tot mai lenți fără să vrem cumva...A fost greu..."

Mari Fica: "Când te întorci de acolo, te întorci alt om! Te bucuri și când vezi cât e ceasul!(...) Înveți multe pe care nu cred că ai cum altfel să le înveți!" 

Mari Fica are 28 ani, este din Târgu Jiu, dar locuiește în Bucuresti de 10 ani și are o viață de campioană. La propriu! Cu peste 120 de medalii!
 
La 5 ani, tatăl ei a dus-o la gimnastică, a practicat acest sport 6 ani, apoi s-a apucat de atletism. Tocmai de aceea, face atletism de 19 ani, iar în paralel lucrează  în recuperare medicală ca și kinetoterapeut. În primul an de juniorat la atletism, Mariana a avut cel mai bun rezultat din țară și a fost Campioană Națională la proba 800 de metri. De când a venit în București, pentru a putea să muncească în paralel, s-a apucat de proba 400 de metri.
 
Azi, Mariana sau Mari, cum e cunoscută, face parte din lotul național de seniori, proba 400 de metri garduri. A luat locurile 2,3,4 la campionatul național, dar cel mai notabil i se pare un loc 4 deoarece atunci când a participat era accidentată. 

FOTO: MARI FICA
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies