Mihaela Bilic, sfaturi pentru festinul de Paște: “Nu mâncați totul la o masă!”

Citeste mai mult despre: Mihaela Bilic, Masa de Paste,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 19 Aprilie 2022
Data actualizare: 19 Aprilie 2022
Ca în fiecare an, Mihaela Bilic vine cu sfaturi prețioase pentru masa de Paște. Medicul nutriționist a fost invitat în emisiunea Vorbește lumea, acolo unde a explicat cum arată masa ideală de Paște. 

Ea a vorbit despre cum să facem trecerea de la săptămânile de post la mesele îmbelșugate, dar și cum să ne organizăm mesele de Sărbătoare fără a pune kilograme în plus. 

“Dacă a fost doar o săptămână de post, organismul nu o să se resimtă atât de tare. Cred că cel mai bine ar fi să nu încercăm să mâncăm totul la o masă. Aici e greșeala, nu neapărat că sunt multe feluri de mâncare, cât faptul că mâncăm mult la o singură masă”, a explicat medicul nutriționist. 

Mihaela Bilic a explicat că este important și ce mâncăm la micul-dejun, prânz și cină.

“La capitolul mic-dejun o să pun drobul pentru că el este vedeta sărbătorii. Drobul este un preparat făcut din organe. Aici nu e nicio problemă la capitolul siluetă. Nu are niciun strop de carbohidrați. Avem carne, legume... suntem ok. Tot la micul dejun punem legume multe proaspete. Putem mânca și ou, dar nu cu maioneză”, a adăugat Mihaela Bilic. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies