Mihaela Rădulescu despre rolul de detectiv de la Masked Singer România: „Am trăit cu toți porii mei această poveste”

Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 09 Septembrie 2021
Data actualizare: 09 Septembrie 2021
Masked Singer România revine astăzi cu cel de-al doilea sezon, la ora 21:30. Mihaela Rădulescu, unul dintre detectivii show-ului, a povestit despre felul în care a reușit să ghicească anumite măști, la Vorbește lumea.

Mihaela Rădulescu a intervenit prin skype, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, discutând cu Shurubel și Bogdan Ciudoiu despre provocările celui mai secretos show de televiziune la care a participat. Vedeta a menționat că va urmări acasă, alături de familie, primul epidod al sezonului II. 

„Cel mai tare am fost impresionată de mine (râde) în sensul că nu am crezul că o să mă prindă. În hotel, am făcut fișe de personaj. Am trăit cu toți porii mei această poveste. M-am trezit, am mâncat, m-am culcat cu aceste măști. A fost absolut senzațional. O să fie un show ca în vremurile nebune ale divertismentului”, a menționat Mihaela.  
 

În calitate de detectiv în acest show, Mihaela Rădulescu spune că a fost foarte determinată să ghicească personajul care se ascunde în spatele măștii. În acest sens au ajutat-o experiența în televiziune, dar și ambiția personală. 

„Toată viața mea am citit fișe biografice, asta m-a ajutat. (...) Apărea brusc un amănunt biografic. Omul acela fusese invitat într-o emisiune de a mea. După ce m-am chinuit în fel și chip să mă dumiresc, am ghicit după o bucățică de frază”.

Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan vor căuta indicii, vor pune cap la cap informații și vor încerca să demaște cât mai multe vedete, în fiecare joi, de la ora 21:30, la PRO TV.

Sursă foto: Instagram/ Mihaela Schwartzenberg
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!