Mihai Bobonete: "Da, m-am confruntat cu depresia și cu anxietatea! Cine a zis că am depășit?

Mihai Bobonete: Da, m-am confruntat cu depresia și cu anxietatea! Cine a zis că am depășit?
Citeste mai mult despre: Mihai Bobonete, anxietate, depresie,
Data publicarii: 10 Martie 2022
Data actualizare: 10 Martie 2022
Într-un interviu realizat de Damiana Păun pentru Vorbește lumea, multe vedete au recunoscut că s-au confruntat cu depresia, cu anxietatea sau cu atacurile de panică.
Cel mai tare a surprins însă Mihai Bobonete, care a fost mai sincer ca niciodată. Acesta a povestit:

"Da, m-am confruntat cu depresia și cu anxietatea! Cine a zis că am depășit? (râde n.a.) Oricum depresia comediantului e din naștere la noi (râde n.a.)." 

Și prezentatoarea emisiunii, Adela Popescu, s-a deschis în trecut într-un podcast moderat de Părintele Viarion Alexa -Pâine și sare, pentru TRINITAS TV: 
 
“Eu vorbind, îmi dau seama de mine. Așa că am emoțiii (...) Am descoperit, în timp că, de fapt, erau niște atacuri de panică, pe care le aveam deseori în somn. Totul era foarte mult. Nu puteam să cuprind tot ceea ce mi se întâmpla. Jucam enorm atunci, zile întregi, cu pauză de masă în care nu știai dacă să mănânci sau să dormi. Eu am avut și ghinionul să am personaje extrem de pregnante. De regulă, eram protagonistă, asta însemna că filmam tot timpul. Nu prea existau secvențe fără mine. Asta însemna ca trebuia să țin minte extrem de mult text și să-mi schimb stările foarte ușor."

FOTO: MIHAI BOBONETE INSTAGRAM 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies