Minodora, planuri mari pentru 2022. „M-aș bucura mult să merg acolo”

Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 10 Ianuarie 2022
Data actualizare: 10 Ianuarie 2022
Minodora a fost invitată astăzi la „Vorbește lumea”, unde a povestit cum a petrecut sărbătorile, dar și despre planurile ei pentru 2022.

Minodora se află într-o formă fizică de invidiat. Îmbrăcată în blugi cu talie joasă și cu abdomenul la vedere, cântăreața a primit numai laude din partea gazdelor emisiuni.

În ultimii doi ani, Minodora a urmat un anumit regim alimentar și a făcut sport, lucru care a ajutat-o să slăbească. „Am slăbit 40 de kilograme din 2019. Am pornit de la 100”, a mărturisit ea. 

Minodora a cântat la Londra de Crăciun și la Madrid- de Revelion. „Am fost foarte bine primiți. M-am simțit foarte iubită. Vreau să mulțumesc celor care-mi sunt alături în cei 21 de ani de carieră. Și aseară am văzut cum în Spania mă iubesc oamenii, cum doresc să mă ia în brațe”.

Interpreta hit-ului „România mea” își dorește foarte mult să-și reprezinte țara, anul acesta, la Eurovision. Ea s-a calificat, alături de Cream și Diana Bucșă în prima etapă a semifinalei Eurovision România 2022. Cântăreața este foarte entuziasmată de această experiență și i-a îndemnat pe fani să o voteze. „M-aș bucura mult să merg acolo”.

Favoriții pot fi votați pe pagina oficială de Facebook, unde pot salva cinci piese pentru a doua etapă a semifinalei. Juriul va califica alte 15, iar semifinala se va încheia pe 12 februarie, cu un show tv, în cadrul căruia juriul de specialiști va alege doar zece piese pentru marea finală.

Ultimul act al competiției va avea loc pe 5 martie, când vom afla și numele reprezentantului țării noastre în concursul internațional Eurovision, care va avea loc în perioada 10 - 14 mai 2022, la Torino, Italia.


Urmărește  mai multe detalii în materialul video de mai sus. 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies