Părintele Vasile Ioana, despre concubinaj. „Dacă nu vrei să-ți asumi o relație pentru toată viața, nu este iubire adevărată”

Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 18 Iunie 2022
Data actualizare: 18 Iunie 2022
Părintele Vasile Ioana a acceptat invitația echipei "Vorbește lumea" și a venit în platoul emisiunii unde a vorbit despre concubinaj. 

„Concubinajul este o iluzie. Aici este o păcăleală în care trăiesc tinerii. Se duc spre plăcere. Fata, săraca, vrea să stea cu el și nu poate să stea decât dacă îi oferă trupul ei. Ea stă 3-4 ani cu el, lui normal că îi convine. El mai câștigă niște bănuți, o mai duce în Grecia, Italia, dar după 5 ani cunoaște una mai bună. Și ce face fata? Pierde 5 ani din viața ei. Omul nu și-a asumat nimic, ea nu și-a asumat nimic și se trezește la 42 de ani că, vai, sunt necăsătorită. Păi, fată dragă, dacă tu te-ai dat pe gratis. Dacă nu vrei să-ți asumi o relație pentru toată viața, nu este iubire adevărată. Pentru că iubirea adevărată înseamnă să-ți dai viața!”, a spus părintele Vasile Ioana. 

În cadrul emisiunii, a fost difuzat și un interviu în care mai multe vedete din România răspund la întrebarea: „Căsătorie sau concubinaj?”
 

„Concubinaj. Pentru relaxare și lipsa stresului cauzat de lipsa de libertate”, spune Dorina Popa.

Vezi cum au răspuns Mario Fresh și Alexia Eram, Lili Sandu și Silviu Țolu, Speak și Ștefania, dar și alte cupluri din showbiz în materialul video de mai sus. 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies