Rona Hartner își face propriul sat în România! Ce declarații a făcut artista la Vorbește lumea

Citeste mai mult despre: Rona Hartner, sat artisti,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 04 Ianuarie 2022
Data actualizare: 04 Ianuarie 2022
Rona Hartner a intrat în direct, prin Skype, în emisiunea Vorbește lumea. Îndrăgita artista le-a povestit gazdelor cum a petrecut de Sărbători, dar și ce planuri mărețe are pentru noul an. 

Cântăreața i-a spus Adelei Popescu că vrea să-și facă propriul sat, în România. 

“Pun la cale cu niște prieteni să facem un sat pentru artiștii din toată lumea și am vrea să-l facem lângă Oradea. Am găsit un teren și mă gândesc să construim casele în stil vechi și să locuiască oameni, poate tot anul”, a spus artista.

Rona Hartner a povestit și cum a petrecut de Crăciun și Anul Nou. “Am făcut-o lată! Am speriat tot sudul Franței. Am dansat atât de mult încât și acum mă mai doare corpul. Vă recomand și vouă! Ăsta e cel mai bun cardio. (...) Am cântat colinde de Crăciun, pe urmă am fost cu românii și am făcut-o lată. L-am vizitat pe fostul meu soț, cu fata și fosta soacră”, a declarat cântăreața, făcând referire la Rocco Sedano, bărbatul cu care are o fiică și cu care a fost căsătorită până în 2008.

Artista a mărturisit că a vorbit la telefon și cu Herve, Dj-ul de care a divorțat anul trecut. “Nu vorbim decât o dată pe lună... altfel creează dependență”, a mai spus Rona. 

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies