Simina, fosta soție a lui What’s Up, iubește din nou! Primele declarații despre iubit

Citeste mai mult despre: simina costea, simina costea iubit, whats up,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 01 Februarie 2021
Data actualizare: 01 Februarie 2021
După nouă ani de relație și trei de căsnicie, What’s Up și Simina au decis să își spună ”Adio” în vara lui 2019, iar vestea despărțirii celor doi a luat prin surprindere showbiz-ul românesc. 

Marius Ivancea, alias What’s Up, a dat de înţeles atunci că el este vinovat de eşecul mariajului și a avut doar cuvinte de laudă la adresa Siminei Costea, cea care i-a fost și manager, nu doar soție. 

Acum, tânăra simte din nou fluturi în stomac, însă păstrează misterul cu privire la bărbatul de care s-a îndrăgostit. Simina a intrat în direct, prin Skype, la emisiunea “Vorbește lumea” și a oferit detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiește. 

“Neprevăzutul s-a întâmplat! Momentan nu am foarte multe detalii pentru că am zis că o să facem momentul ăsta să fie special când o să fim pregătiți cu adevărat. Este frumos așa cum este la toată lumea când e la început și cred că încă merităm un pic de intimidate până când devine toată treaba asta mai stabilă”, a spus Simina. Tânăra a spus că lucrează alături de iubitul ei la o colecție de haine. 

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus!

Fotografii: Instagram Siminik
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies