Surprize în grădina Andreei Marin: “Acest loc multicolor este și rodnic!”

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 15 Septembrie 2022
Data actualizare: 15 Septembrie 2022
Andreea Marin are acasă un colțișor de Rai. Este vorba despre o grădină plină cu pomi fructiferi, legume și plante aromatice. 

Fosta prezentatoare TV și-a deschis porțile și i-a făcut reporterului Vorbește lumea un tur al grădinei. 

“Este grădina cu miresme în care dăm voce și vizibilitate unor idei frumoase și într-adevăr am clădit pas cu pas, în ani de zile, căci nu a fost așa de la început, acest loc multicolor și este și rodnic. Avem de toate: legume, fructe, avem plante aromatice. Toate sunt crescute fără chimicale”, a povestit Andreea. 

Vedeta a declarat că anul acesta a cules pentru prima dată măsline și rodii din grădina ei. 

Andreea Marin a fost invitată și în platoul emisiunii Vorbește lumea. Acolo, îndrăgita vedeta a fost provocată să răspundă la întrebările lui Shurubel. 

“Cu ce stațiune de la Marea Neagră ai cele mai tari amintiri?”, a fost prima întrebare la care a răspuns Andreea Marin.

“Mamaia, în copilărie. Dar a existat un moment nefast în copilăria mea… îmi pare rău că stric bucuria cu o întâmplare ce mi-a zdruncinat viața. Plecând de la mare spre casă, noi am avut un accident și mi-am pierdut mama. Aveam 9 ani pe atunci. Și atunci am decis pur și simplu că nu-mi doresc să mă mai întorc acolo. Deci nu mă veți vedea niciodată în vacanțe la noi la mare. Că am mai avut ceva treabă și am mai mers o zi și m-am întors înapoi, asta e altceva. Dar e o chestiune personală. Pur și simplu e o durere care, deși cumva lăsată trecutului, n-are cum să nu aibă rădăcini acolo în mine. Dar da, din copilărie am amintiri frumoase acolo”, a mărturisit Andreea. 

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies