Theo Rose: “Trăiesc cea mai intensă perioadă din viața mea din punct de vedere profesional”

Citeste mai mult despre: Theo Rose, Theo Rose SuperStar,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 16 Decembrie 2021
Data actualizare: 16 Decembrie 2021
Theo Rose a cucerit inimile a milioane de români cu frumusețea sa angelică și vocea inconfundabilă. Îndrăgita artistă a fost invitată în platoul emisiunii Vorbește lumea, acolo unde a povestit despre planurile pe care le are de Sărbători, dar și despre anul plin de realizări. 

Trăiesc cea mai intensă perioadă din viața mea din punct de vedere profesional. Da! A fost cel mai bun an din viața mea... Și mă bucur, fac totul cu entuziasm!, a mărturisit Theo Rose.

Artista a vorbit cu plăcere despre experiența pe care a trăit-o la Masked Singer România – sezonul 2, acolo unde s-a ascuns sub masca Albinei. Theo se consideră extrem de norocoasă și pentru faptul că a fost cooptată în rol de prezentatoare în show-ul SuperStar România. 

Ea a oferit și câteva detalii din culisele marii finale, care va avea loc mâine, de la 20:30, pe PRO TV. 

“În primul rând, concurenții vor cânta mult mâine seară. Vor avea mult de cântat. Vor avea practic mini-concerte. Vom avea și invitați surpriză așa că oamenii trebuie să ne urmărească pentru că va fi un concert extraordinar. Sunt foarte curioasă care mai sunt preferințele românilor în momentul ăsta și sunt curioasă pe cine aleg ei să fie următorul SuperStar al României”, a spus Theo Rose. 

Vezi în materialul VIDEO de mai sus ce planuri are Theo Rose de Sărbători
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies